#1 Wat is er genoeg, maar is er altijd tekort?

Kopie van Business Talks Podcast Cover (3)

Voor we samen aan de tocht naar een vrijere jij beginnen, had ik me graag eerst voorgesteld. Zoals je kon horen in mijn verhaal heerst hier ook af en toe chaos en ja … er draaien ook al wel eens wielen af. Miss Perfect ben ik allesbehalve, maar ik leerde de trukken van de foor! 

In deze eerste aflevering deel ik graag een eerste tip:

Plannen, plannen, plannen!

Maar wel met dit in het achterhoofd ...

– Plan jezelf en leuke dingen als eerste in!

– Gewoon niets doen is meer dan toegelaten!

– Ervaar hoe zalig het is om niet te hoeven stil te staan bij de tijd en wat voor voordeel het jou brengt.

– Het maakt niet uit hoe je je planning bijhoudt, zolang het voor jou maar handelbaar is.

– En … Dat gaat niet bestaat niet (als jij het maar wil)

– Plannen geeft mooie vooruitzichten!

Hoe pak jij je planning aan?