Hoe 'The Office Plan' ontstond...

laptop, coffee, arm

Mijn verhaal start eigenlijk al in 2010, nog lang voor er nog maar sprake was van online werken. (was internet er toen al¬†ūü§Ē)
Ik werkte halftijds bij een openbare dienst maar ik wist dat ik meer in mijn mars had. Rondom mij zag ik bevriende ondernemers ‘verzuipen’ in hun dagdagelijkse bezigheden waardoor ze geen tijd hadden, noch voor zichzelf en hun omgeving, noch voor echt aan hun zaak te werken.

Toen al had ik het idee: ik heb tijd om anderen te helpen en ik heb ook de kennis in huis. Waarom kan ik hen niet bijstaan? Ondanks het feit dat het in mijn hoofd bleef spoken kreeg ik het maar niet voor elkaar om mij idee werkelijkheid te maken.

Tot het jaar 2019 … Bij de zwangerschap van de tweeling was ik plots gedurende een aantal weken aan een bed in het ziekenhuis¬†gekluisterd.¬†¬†Tja … en veel valt daar niet te beleven…
Ik kon mij wel bezighouden hoor. Mijn dagen bestonden uit Netflixen, breien en podcasts verslinden. Tijdens het verslinden van die podcast (En ja ik ben zo een¬†weirdo¬†die alles beluistert vanaf aflevering 1!)¬†kwam ik plots op de ‘Werk & Leven‘ podcast van Kelly en Anouck (aanradertje¬†ūüėČ)¬† en wat hoorde ik daar ūüėĪ … Waar ik in het stenen tijdperk van droomde was effectief een beroep?¬†

Na heel wat twijfelen en afwegen maakte ik eindelijk te beslissing: Ik word virtueel assistent! En voila, naast onze tweeling werd ook THE OFFICE PLAN geboren! 

‘The Office’¬†staat voor … ja da’s wel duidelijk natuurlijk … voor ‘den bureau’. Niet altijd de geliefde plaats van de meeste ondernemers!¬†

Het¬†‘Plan’¬†staat voor structuur, plannen, meer rust in je hoofd dankzij een goed¬†georganiseerd plan.
Net daarom wil ik mezelf geen virtueel assistent meer noemen, maar online business manager. Omdat ik meer doe dan alleen maar je administratie overnemen. Ik ga samen met jou op zoek naar orde in de chaos en breng meer balans in je bedrijf en vrijheid in het dagelijkse leven. Door je de mensen aan te reiken die voor jou de perfect match zijn, door jouw slapeloze nachten en kopzorgen over te nemen en te zorgen voor rust.

En jij? Heb jij een plan? Nog niet? Komt goed uit!